Sputnik radio

¡Danzad, danzad, malditos!

Exposició de projectes d'alumnes de batxillerat d'arts del Colegio Lluís Vives

Exposición de proyectos de los alumnos de bachillerato de artes del Colegio Luis Vives

Poca gent està a favor de les traduccions dels títols de les pel·lícules. Però el cert és que, de vegades, alguns arriben a funcionar en un determinat context. ¡Danzad, danzad, Malditos! n’és l’exemple en un film que Sidney Pollack va fer el 1969. Una visió crua sobre els límits assumibles en situacions desesperades i una crítica a l’actitud de l’altre sobre tot plegat. Cinquanta anys després, els joves estan preparats per a moltes coses. La sonoritat pot esdevenir dansa a les seves orelles. El renou del què són i del que són capaços de fer. ¡DANZAD, DANZAD, MALDITOS! és una coreografia sobre la resiliència. Un ball que no estan disposats a ballar a qualsevol preu.
 
Exposició de Projectes d’alumnes de batxillerat d’arts del  Colegio Lluís Vives
30 maig al 5 juny 2019 a Casa Planas
Pocas y pocos están a favor de las traducciones de los títulos de las películas. Pero lo cierto es que, a veces, algunos llegan a funcionar en un determinado contexto. ¡Danzad, danzad, malditos! es un ejemplo en un film que Sidney Pollack hizo en 1969. Una cruda visión sobre los límites asumibles en situaciones desesperadas y una crítica a la actitud del otro sobre ello. Cincuenta años después, los jóvenes están preparados para muchas cosas. La sonoridad puede convertirse en danza para sus oídos. El ruido de lo que son y de lo que son capaces de hacer. ¡DANZAD, DANZAD, MALDITOS! es una coreografía sobre la resiliencia. Un baile que no están dispuestos a bailar a cualquier precio.
 
Exposición de Proyectos de alumnos de bachillerato de artes del Colegio Luis Vives 
30 mayo al 5 junio 2019 en Casa Planas

En col·laboració amb:

En colaboración con:

Associació Veïns Es Fortí
Ajuntament de Palma
Colegio Luis Vives
CEF Mallorca