Lumen Boscana

Muestra de videomapping, vj’s

AUVIPRO LUMEN BOSCANA neix de la necessitat de realitzar una mostra o festival especialitzat en arts visuals, interacció, videomapping i arts avançades en general, en la nostra cosmopolita ciutat de Palma.

Una manera d’unir professionals i artistes que es dediquen o experimenten en les arts de videojockey, mapping, videoart i instal·lacions, i que no troben espai per les seves propostes més arriscades i personals.

Al seu torn, és una manera d’unir i que es coneguin aquests professionals, al costat d’empreses de serveis audiovisuals, promotors musicals que poden veure en aquestes arts visuals un plus afegit per millorar els seus esdeveniments sonors, promotors de teatre que vulguin utilitzar les noves tecnologies per als seus espectacles, i espectadors i consumidors d’art i cultura que ja coneguin aquestes tendències i altres nous que absorbiran la màgia del que passi els propers 17 i 18 de febrer a Casa Planas.

Més de 10 artistes visuals, que amb diferents tècniques i conceptes ens delectaran amb noves formes d’expressió, unides al so dels DJ i productors més avantguardistes de l’illa, que amb els seus sons old school, scratch, house i experimental faran que tots els presents es duguin a casa una experiència única. L’experiència Lumen.

Divendres 17 i dissabte 18 de Febrer de 18 a 23.30 hrs.
Patrocina: Cervesa evolutiva BOSCANA / AUVIPRO.com
Col·labora: Xarxa Bull / Cafè a 3 bandes
Donatiu: 2 dies: 8 € / 1 dia: 5 €

AUVIPRO LUMEN BOSCANA nace de la necesidad de realizar una muestra o festival especializado en artes visuales, interacción, videomapping y artes avanzadas en general, en nuestra cosmopolita ciudad de Palma.

Un modo de aunar profesionales y artistas que se dedican o experimentan en las artes del videojockey, mapping, videoarte e instalaciones, y que no encuentran espacio para sus propuestas más arriesgadas y personales.
 
A su vez, es un modo de unir y que se conozcan tales profesionales, junto a empresas de servicios audiovisuales, promotores musicales que pueden ver en estas artes visuales un plus añadido para mejorar sus eventos sonoros, promotores de teatro que quieran utilizar las nuevas tecnologías para sus espectáculos, y espectadores y consumidores de arte y cultura que ya conozcan estas tendencias y otros nuevos que absorberan la magia de lo que suceda los próximos 17 y 18 de febrero en Casa Planas.
 
Más de 10 artistas visuales, que con diferentes técnicas y conceptos nos deleitaran con nuevas formas de expresión, unidas al sonido de los dj’s y productores más vanguardistas de la isla, que con sus sonidos old school, scratch, house y experimental harán que todos los presentes se lleven a casa una experiencia única. La experiencia Lumen.
 
Viernes 17 y sábado 18 de Febrero de 18 a 23.30 hrs.
Patrocina: Cerveza evolutiva BOSCANA / AUVIPRO.com
Colabora: Red Bull / Café a 3 bandas
Donativo: 2 días : 8 € / 1 día: 5 €
Imagen gráfica por Alejandro Illán