Sputnik radio

Casa Planas llança la seva última bengala per sobreviure a la pandèmia

 

A través de la plataforma Goteo, llancem un crowdfunding, els beneficis seran destinats a mantenir les despeses estructurals del Centre d’investigació i cultura contemporània, fortament colpejada pels efectes de la crisi del Covid-19. És hora de demanar a la ciutadania la seva implicació per sostenir la supervivència d’un espai que es dedica a promoure i donar context a la creació de les illes.

Amb un desafiament d’un pressupost òptim de 20.000 € Casa Planas ofereix recompenses des de 10 € com postals, edicions limitades de l’Arxiu Planas, recorreguts artístics, entrades …

Des de Casa Planas agraïm per endavant la vostra participació i difusió esperant que amb la vostra ajuda puguem seguir endavant amb aquest projecte i la nostra aposta per la Cultura.

goteologo

Casa Planas lanza su última bengala para sobrevivir a la pandemia

 

A través de la plataforma Goteo, lanzamos un crowdfunding, cuyos beneficios serán destinados a mantener los gastos estructurales del Centro de investigación y cultura contemporánea, fuertemente golpeada por los efectos de la crisis del Covid-19. Es hora de pedir a la ciudadanía su implicación para sostener la supervivencia de un espacio que se dedica a promover y dar contexto a la creación de las islas.

Con un desafío de un presupuesto óptimo de 20.000€ Casa Planas ofrece recompensas desde 10€ como postales, ediciones limitadas del Archivo Planas, recorridos artísticos, entradas…

Desde Casa Planas agradecemos de antemano vuestra participación y difusión esperando que con vuestra ayuda podamos seguir adelante con este proyecto y nuestra apuesta por la Cultura.

goteologo
Algunes de les recompenses
Algunas de las recompensas

Totebag

Il·lustrada per Carlos God

Per a totes les donacions.

Ilustrada por Carlos God

Para todas las donaciones.

 

Sòci@  – Socia

Descobreix els avantatges

Aquí 

Descubre las ventajas 

Aquí